طرز تهیه شله زرد نذری
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه شله زرد نذری

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

آموزش آشپزی و طرز تهیه شله زرد در منزل

مواد لازم شله زرد

  1. برنج :¤: یک پیمانه
  2. آب :¤: شش پیمانه
  3. شکر :¤: دو پیمانه
  4. کره :¤: 50 گرم
  5. گلاب :¤: نصف پیمانه
  6. زعفران آسیاب شده :¤: به مقدار لازم
  7. هل ساییده شده :¤: به مقدار لازم
  8. دارچین،خلال پسته و بادام :¤: به مقدار لازم                  

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,دستور پخت سوپ جو

طرز تهیه شله زرد

  • برای درست کردن شله زرد بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید،اگر هم از برنج کامل استفاده میکنید فقط زمان پختش بیشتر میشود و 2 پیمانه بیشتر آب لازم دارد.
  • ابتدا برنج را بشویید و بعد قابلمه ای را با آب روی حرارت قرار دهید و برنج ها را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج ها بپزند.
  • زمانی که برنج و آب به قل قل افتادن و برنج کمی پخته شد،شکر را باید اضافه کنید. و بگذارید برنج و شکر حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزند و برنج نرم و له شود.
  • زمانی که برنج ها له شدند کره،هل و زعفران ساییده شده را به برنج و شکر درون قابلمه اضافه نمایید و حدود 30 دقیقه ای دیگر فرصت دهید تا شله زرد خوب جا بیفتد و زعفران رنگش را به شله زرد بدهد.
  • زمانی که متوجه شدید یا حس کردید که غلظت شله زرد خوب است،باید گلاب را اضافه نمایید و بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه شله زرد را از روی حرارت بردارید.شله زرد شما اکنون آماده سرو است. 

  • طرز تهیه شله زرد نذری





:: برچسب‌ها: طرز تهیه شله زرد نذری ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: